Tintat de llunes

Tecnofilm: especialistes en tintat de llunes

Tecnofilm és distribuïdor i instal·lador oficial Solarcheck, la marca de referència de làmines homologades per a vehicles, des de 1996.

laminas-tintado-coches

Tintat de llunes sense desmuntar vidres ni motllures

Pels tallers de Tecnofilm passen cada any centenars de vehicles pel procés de tintat de llunes, un procés que consisteix en la col·loció de làmines de polièster als vidres sense necessitat de desmuntar els vidres del vehicle.
Un sistema robotitzat de tall ens permet obtenir peces adaptades 100% a la forma exacta de cada model de vidre segons la marca i model de l’automòbil. Sense necessitat de desmuntar vidres, panells o motllures, evitem possibles danys a aquests elements.

tintado-lunas-coches

Resultats impeclables per molts anys

Les làmines Solarcheck per vehicles son la solució mes avançada de protecció solar, intimitat i protecció Ultraviolada. Després del tall de precisió fet amb tecnología i precisió de micres, ve el procés d’instal·lació. L’equip Tecnofilm es especialista en adaptar les làmines a la curvatura i forma de cada model de cotxe. Així s’aconsegueixen resultats impecables, garantint que la làmina no es desprendrà del vidre ni es deformarà a causa de la calor o una incorrecta instal·lació.

retolacio-vehicles

Tintat de llunes i imatge corporativa

Tecnofilm li ofereix un servei integral de retolació i tintat de llunes per als seus vehicles. Sigui quina sigui la mida de la seva flota, li oferim un servei de disseny, impressió i instal·lació sobre xapa o vidres.El tintat de llunes no està reservat a vehicles esportius o de luxe. Si disposa de vehicles industrials i precisa ocultar l’interior mitjançant làmines confieu-la feina. Tecnofilm li ofereix també un servei integral de retolació i tintat de llunes per a furgonetes i camions. Sigui quina sigui la mida de la seva flota, li oferim un servei de disseny, impressió i instal·lació sobre xapa o vidres.

tinta-llunes-monovolumen

Garantia indefinida

Les làmines Solarcheck estan garantides contra qualsevol defecte de fabricació i gaudeixen de tractament anti-ratllades. La qualitat del polièster i les propietats anti-decoloració, justifiquen l’elecció de Solarcheck com a marca i Tecnofilm com a servei d’instal·lació.

El nostre compromís i confiança en les làmines Solarcheck és tan ferm, que li donem garantia dels nostres productes i servei d’instal·lació durant tot el temps que sigui propietari del vehicle.

La nostra qualitat garanteix l’estabilitat de color, prestació que cap altra marca ofereix en l’actualitat. Les nostres làmines no canvien de color ni es descoloreixen. Mantenen la seva aparença més anys.